Школа политичке партиципације за особе са хендикепом

Позивамо вас да се пријавите за Школу политичке партиципације за особе са хендикепом коју ће држати МА политиколог Бобан Стојановић!

Школа ће се одржати и периоду од краја јуна и у току јула у три модула:
1. Политички систем Републике Србије
2. Политичке партије, партијски и изборни системи
3. Политички активизам – посредни и непосредни модели политичке партиципације

Први модул ће бити од 18. до 20. јуна у Вршцу, а термини и начин извођења наредна два модула ће бити договорени са предавачем на првом модулу. Школа политичког активизма вам пружа могућност да се информишете о функционисању политичких система, улогама и значајем политичких партија и начинима за политичко ангажовање. Осим тога, биће речи и о политичкој партиципацији особа са хендикепом, приликама и тренутној ситуацији када је реч о заступљености особа са хендикепом у политичким партијама. Такође, биће и гостујућих предавача и предавачица, али и прилика за упознавање са особама које обављају политичке функције и њиховом раду и обилазак значајних институција. Школа ће бити интерактивног типа и од учесника се очекује да буду посвећени програму, активно учествују и буду присутни на сва три модула. На крају Школе ће полазници добити сертификате.

Трошкове превоза и смештаја покрива Удружења студената са хендикепом.
Места за учешће у програму су врло ограничена и има места само за десет полазника, стога пожурите! Рок за пријављивање је 13. јун у 23:59, а уколико желите да се пријавите, потребно је да попуните формулар https://forms.gle/C2u9kgfGtJkcqukW7  и пошаљете мотвационо писмо на prijave@ush.rs.

За сва питања и додатне информације можете се јавити на katarina.kel@ush.rs

Пријатељи и сарадници