Škola političke participacije za osobe sa hendikepom

Pozivamo vas da se prijavite za Školu političke participacije za osobe sa hendikepom koju će držati MA politikolog Boban Stojanović!

Škola će se održati i periodu od kraja juna i u toku jula u tri modula:

  1. Politički sistem Republike Srbije
  2. Političke partije, partijski i izborni sistemi
  3. Politički aktivizam – posredni i neposredni modeli političke participacije

Prvi modul će biti od 18. do 20. juna u Vršcu, a termini i način izvođenja naredna dva modula će biti dogovoreni sa predavačem na prvom modulu. Škola političkog aktivizma vam pruža mogućnost da se informišete o funkcionisanju političkih sistema, ulogama i značajem političkih partija i načinima za političko angažovanje. Osim toga, biće reči i o političkoj participaciji osoba sa hendikepom, prilikama i trenutnoj situaciji kada je reč o zastupljenosti osoba sa hendikepom u političkim partijama. Takođe, biće i gostujućih predavača i predavačica, ali i prilika za upoznavanje sa osobama koje obavljaju političke funkcije i

njihovom radu i obilazak značajnih institucija. Škola će biti interaktivnog tipa i od učesnika se očekuje da budu posvećeni programu, aktivno učestvuju i budu prisutni na sva tri modula. Na kraju Škole će polaznici dobiti sertifikate.

Troškove prevoza i smeštaja pokriva Udruženja studenata sa hendikepom.

Mesta za učešće u programu su vrlo ograničena i ima mesta samo za deset polaznika, stoga požurite! Rok za prijavljivanje je 13. jun u 23:59, a ukoliko želite da se prijavite, potrebno je da popunite formular https://forms.gle/C2u9kgfGtJkcqukW7  i pošaljete motvaciono pismo na prijave@ush.rs.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se javiti na katarina.kel@ush.rs