Кампања СРБИЈА БЕЗ МИЛИОН НАС и наградна игра

У оквиру кампање Србија без милион нас од понедељка 9.8. Можете наћи билборде са визуалом са слике у Београду, Чачку, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу ‼️‼️‼️

Позивамо Вас да се фотографишете на некој од локација, а особа чија слика буде сакупила највише лајкова осваја вредну награду! Потребно је да на фотографији означите страницу Удружења!
Победник или победница ће као награду имати прилику да учествује на “Инклузијади11” ✅✅
“Инклузијада 11” је пројекат који Удружење студената са хендикепом реализује већ 11 година заредом, а ове године ће се у оквиру главне манифестације која ће се одржати на Златибору од 10-17 октобра окупити одабрани студенти са и без хендикепа. Учесници ће имати прилику да разговарају о социјалној инклузији и правима особа са хендикепом, а у протеклих 10 година је више стотина студената учествовало на овој манифестацији. Осим тога, студентима ће се отворити врата ка свету омладинског активизма и стећи ће увид на које све начине могу да допринесу побољшању положаја особа са хендикепом. Такође, учесници ће имати прилику да стекну велики број нових познанстава!!
Локације билборда можете пронаћи у опису профила, а наградна игра ће трајати до 22.8.
Срећно!

Пријатељи и сарадници