Kampanja SRBIJA BEZ MILION NAS i nagradna igra

U okviru kampanje Srbija bez milion nas od ponedeljka 9.8. Možete naći bilborde sa vizualom sa slike u Beogradu, Čačku, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu

Pozivamo Vas da se fotografišete na nekoj od lokacija, a osoba čija slika bude sakupila najviše lajkova osvaja vrednu nagradu! Potrebno je da na fotografiji označite stranicu Udruženja!

Pobednik ili pobednica će kao nagradu imati priliku da učestvuje na “Inkluzijadi11”

“Inkluzijada 11” je projekat koji Udruženje studenata sa hendikepom realizuje već 11 godina zaredom, a ove godine će se u okviru glavne manifestacije koja će se održati na Zlatiboru od 10-17 oktobra okupiti odabrani studenti sa i bez hendikepa. Učesnici će imati priliku da razgovaraju o socijalnoj inkluziji i pravima osoba sa hendikepom, a u proteklih 10 godina je više stotina studenata učestvovalo na ovoj manifestaciji. Osim toga, studentima će se otvoriti vrata ka svetu omladinskog aktivizma i steći će uvid na koje sve načine mogu da doprinesu poboljšanju položaja osoba sa hendikepom. Takođe, učesnici će imati priliku da steknu veliki broj novih poznanstava!!

Lokacije bilborda možete pronaći u opisu profila, a nagradna igra će trajati do 22.8.

Srećno!