Kampanja SRBIJA BEZ MILION NAS i nagradna igra

U okviru kampanje Srbija bez milion nas od ponedeljka 9.8. Možete naći bilborde sa vizualom sa slike u Beogradu, Čačku, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu ‼️‼️‼️

Pozivamo Vas da se fotografišete na nekoj od lokacija, a osoba čija slika bude sakupila najviše lajkova osvaja vrednu nagradu! Potrebno je da na fotografiji označite stranicu Udruženja!
Pobednik ili pobednica će kao nagradu imati priliku da učestvuje na “Inkluzijadi11” ✅✅
“Inkluzijada 11” je projekat koji Udruženje studenata sa hendikepom realizuje već 11 godina zaredom, a ove godine će se u okviru glavne manifestacije koja će se održati na Zlatiboru od 10-17 oktobra okupiti odabrani studenti sa i bez hendikepa. Učesnici će imati priliku da razgovaraju o socijalnoj inkluziji i pravima osoba sa hendikepom, a u proteklih 10 godina je više stotina studenata učestvovalo na ovoj manifestaciji. Osim toga, studentima će se otvoriti vrata ka svetu omladinskog aktivizma i steći će uvid na koje sve načine mogu da doprinesu poboljšanju položaja osoba sa hendikepom. Takođe, učesnici će imati priliku da steknu veliki broj novih poznanstava!!
Lokacije bilborda možete pronaći u opisu profila, a nagradna igra će trajati do 22.8.
Srećno!

Prijatelji i saradnici