USH na društvenim mrežama

U želji da budemo bliži našim članovima i članicama, poslovnim partnerima i ostalim zainteresovanim stranama, Udruženje studenata sa hendikepom, će u narednom periodu dodatno aktivirati kanale komunikacija, te vas ovom prilikom pozivamo da nas lajkujete i zapratite na društvenim mrežama. Takođe budite slobodni da nam se obratite sa pitanjima i/ili predlozima za saradnju.

 

Ush na drustvenim mrezama

 

Facebook: 
https://m.facebook.com/ush111/?ref=bookmarks

Twitter: 
@USH_ASD
https://mobile.twitter.com/USH_ASD

Instagram: 
Udruzenje USH
https://www.instagram.com/udruzenje_u/

Sajt Udruženja: 
www.ush.rs

Za sva pitanja i komentare, obratite nam se na društvenim mrežama ili mejlom:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Iili putem telefona:
+381 11 39 101 06

Budimo u kontaktu! 

Poziv za angažovanje u Aktivističkom centru

Ukoliko si osoba motivisana za učenje, kreativnai spremna za timski rad i želiš da poboljšaš znanja i sposobnosti koje imaš. Ako te zanimaju ljudska prava i omladinski aktivizam, ako želiš da unaprediš komunikaciju sa osobama sa hendikepom, pozivamo te da se prijaviš za učešće u Aktivističkom centru Udruženja studenata sa hendikepom.

Untitled

 

U Aktivističkom centru ćeš imati priliku da svoja znanja i veštine unaprediš ali i da naučiš nove stvari kroz programe Udruženja.

Ti odlučuješ kojim se aktivnostima baviš, koliko vremena nedeljno možeš da izdvojiš za to, a mi ti pružamo podršku da iste realizuješ.

Hajde da zajedno stvorimo nove prilike za mlade ljude, podstaknemo inkluziju i širimo jednake šanse. Budi deo Aktivističkog centra Udruženja studenata sa hendikepom!

Svoju prijavu možeš poslati već danas na:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Čekamo te!

 

 

Poziv za besplatne kurseve jezika

U okviru novoformiranog Aktivističkog centra, Udruženje studenata sa nendikepom je kreiralo nekoliko programa obuka. Tom prilikom vas sada pozivamao da se prijavite na kurseve ruskog i produžavamo rok za prijave na kurs engleskog jezika. 

 

kURSEVI JEZIKA


Svaki od navedenih kurseva će se održavati dva puta nedeljno u terminima koji će biti definisani prilikom oformljavanja grupe, u prostorijama Udruženja studenata sa hendikepom. 

 

Učešće je besplatno. 

Prijave se mogu izvršiti na:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

A dodatne informacije potražite na:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , 011/39-101-06 ili putem naših stranica na društvenim mrežama. 

 

Očekujemo vas i radujemo se učenju. 

Poziv za korišćenje servisa vršnjačke asistencije

Drage i dragi,

Udruženje studenata sa hendikepom, raspisuje poziv za korišćenje servisa vršnjačke asistencije na visokoškolskim ustanovama.

Servis vršnjačke asistencije podrazumeva akademsku asistenciju kolega/inica na fakultetima / višim školama u cilju pružanja podrške studentima sa hendikepom u akademskim aktivnostima kao na primer zajednička priprema ispita, vođenje beležaka, tonsko beleženje skripti...

Pravo na korišćenje vršnjačke asistencije imaju studenti/kinje ćiji se fakulteti i visoke škole nalaze na teritoriji Grada Beograda.

Pozivamo sve studente i studentkinje, kojima je potreban ovaj vid podrške da se prijave, a Udruženje će prijavljenima naknadno poslati formular.

Očekujemo vaše prijave najkasnije do 12. februara 2018. godine na:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ;

Takođe, budite slobodni da nam postavite pitanja na našim kanalima komunikacija.

Srdačno vaš,

USH tim

Besplatan kurs engleskog jezika

Dragi svi,

Udruženje studenata sa hendikepom vas poziva da se prijavite na besplatan kurs engleskog jezika koji će se realizovati u prostorijama Udruženja studenata sa hendikepom. Nakon prijave polaznici će biti testirani i raspoređeni u male grupe po stepenu prethodnog poznavanja jezika. Planirano je da kurs traje tri meseca. Termini će biti nakanadno definisani nakon isteka roka za prijavu sa predavačima.


Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kontakt podataka (ime i prezime, mejl, kontakt telefon) na mejl  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj 011 39 10 106 najkasnije do 16.01.2017.godine.

Očekujemo vaše prijave!

Pozdrav,

Tim USH