Poziv na kurs kreativnog pisanja

Volite li da pišete?

Zanimaju Vas različite tehnike pisanja?

Interesuje Vas svet književnosti i literarne umetnosti?

Želite da se oprobate u pisanju poezije, proze, novinarstvu, reklama ili esejistici?

Da se bavite online marketingom?

Da razvijete književno–kritičko mišljenje?

Ako je odgovor na neko od prethodnih 5 pitanja DA, MOŽDA ili ŠTO DA NE, Udruženje studenata sa hendikepom Vas poziva na Kurs kreativnog pisanja. Predviđeno je da se Kurs realizuje u prostorijama Udruženja od početka maja. Prijave je moguće poslati do 10. aprila na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prilikom prijavljivanja ili dodatnog informisanja, molimo vas da zbog ostalih kurseva naglasite da se prijavljujete za Kurs kreativnog pisanja i pored toga navedete vaš broj telefona i eventualni vid podrške koji vam je potreban..


idea-3222605 1280

 

Osim različitih tehnika pisanja, na Kursu kreativnog pisanja ćemo se upoznati sa različitim književnim delima i na primerima uočiti raznorazne tehnike i metode pisanja, izgradnje sižea, načine novinarskog izveštavanja i sl.

Ako želite da usavršite svoj talenat ili Vas interesuje da naučite nešto novo, da pokažete svoje umeće i upoznate ljude iz sveta pisanja, dođite!

 

 

Radionica "Vršnjačka asistencija"

U četvrtak, 22. februara, u prostrorijama Udruženja studenata sa hendikepom, održana je radionica o vršnjačkoj asistenciji, koja je bila namenjena mladima koji su se do sada prijavili za učešće u Aktivističkom centru Udruženja. 

28168547 1640909009325338 1036765541337994685 n

 

Tom prilikom aktivistkinje i aktivisti su dobili znanja iz socijalne inkluzije, ophođenja i komunikacije, održana je zanimljiva interaktivna prezentacija modela pristupa hendikepu kao i terminologije koja proizilazi iz tih modela.

 

28056436 1640908999325339 3340811676241094931 n

 

Radionica je završena sastankom i difinisanjem plana rada Aktivističkog centra. Dogovoreni su načini i vremenski okvir održavanja kurseva i došlo je do rađanja novih ideja. 

28276938 1640908992658673 6913389427233595010 n

 

Ova radionica je samo prva u nizu. Očekujemo i nove polaznike i polaznice, koji će biti deo Aktivističkog centra Udruženja studenata sa hendikepom. Prijave će biti otvorene tokom čitave godine, a svaka zainteresovana osoba, koja želi da stekne praksu kod nas, to može učiniti slanjem mejla na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

 

1901240 1640930302656542 527123596607583773 n

 

Vidimo se u Aktivističkom centru! 

USH na društvenim mrežama

U želji da budemo bliži našim članovima i članicama, poslovnim partnerima i ostalim zainteresovanim stranama, Udruženje studenata sa hendikepom, će u narednom periodu dodatno aktivirati kanale komunikacija, te vas ovom prilikom pozivamo da nas lajkujete i zapratite na društvenim mrežama. Takođe budite slobodni da nam se obratite sa pitanjima i/ili predlozima za saradnju.

 

Ush na drustvenim mrezama

 

Facebook: 
https://m.facebook.com/ush111/?ref=bookmarks

Twitter: 
@USH_ASD
https://mobile.twitter.com/USH_ASD

Instagram: 
Udruzenje USH
https://www.instagram.com/udruzenje_u/

Sajt Udruženja: 
www.ush.rs

Za sva pitanja i komentare, obratite nam se na društvenim mrežama ili mejlom:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Iili putem telefona:
+381 11 39 101 06

Budimo u kontaktu! 

Poziv za angažovanje u Aktivističkom centru

Ukoliko si osoba motivisana za učenje, kreativnai spremna za timski rad i želiš da poboljšaš znanja i sposobnosti koje imaš. Ako te zanimaju ljudska prava i omladinski aktivizam, ako želiš da unaprediš komunikaciju sa osobama sa hendikepom, pozivamo te da se prijaviš za učešće u Aktivističkom centru Udruženja studenata sa hendikepom.

Untitled

 

U Aktivističkom centru ćeš imati priliku da svoja znanja i veštine unaprediš ali i da naučiš nove stvari kroz programe Udruženja.

Ti odlučuješ kojim se aktivnostima baviš, koliko vremena nedeljno možeš da izdvojiš za to, a mi ti pružamo podršku da iste realizuješ.

Hajde da zajedno stvorimo nove prilike za mlade ljude, podstaknemo inkluziju i širimo jednake šanse. Budi deo Aktivističkog centra Udruženja studenata sa hendikepom!

Svoju prijavu možeš poslati već danas na:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Čekamo te!

 

 

Poziv za besplatne kurseve jezika

U okviru novoformiranog Aktivističkog centra, Udruženje studenata sa nendikepom je kreiralo nekoliko programa obuka. Tom prilikom vas sada pozivamao da se prijavite na kurseve ruskog i produžavamo rok za prijave na kurs engleskog jezika. 

 

kURSEVI JEZIKA


Svaki od navedenih kurseva će se održavati dva puta nedeljno u terminima koji će biti definisani prilikom oformljavanja grupe, u prostorijama Udruženja studenata sa hendikepom. 

 

Učešće je besplatno. 

Prijave se mogu izvršiti na:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

A dodatne informacije potražite na:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , 011/39-101-06 ili putem naših stranica na društvenim mrežama. 

 

Očekujemo vas i radujemo se učenju.